Behandelingen

Wij hebben verschillende onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden tot onze beschikking. In het blauwe vlak hiernaast ziet u verschillende knoppen met meer informatie.

Wat behandelen wij? Hier kunt u vinden met welke klachten u bij ons terecht kan.

Hoe behandelen wij? Hier kunt u vinden hoe we een podotherapeutische diagnose stellen en uw hulpvraag in kaart brengen.

Waarmee behandelen wij? Hier kunt u vinden welke behandelingsmogelijkheden we hebben. Dit zijn voorbeelden van interventies. Onze behandelingen worden altijd afgestemd op uw hulpvraag, op uw mogelijkheden en op maat op uw voet gemaakt.

Behandelingskosten Hier kunt u een indicatie vinden van de kosten van uw podotherapeutischonderzoek en behandeling, over onze wijze van factureren en over de eventuele vergoeding door uw zorgverzekeraar. Podotherapie zit in bijna alle gevallen in de aanvullende pakket van uw zorgverzekeraar en heeft géén invloed op uw eigen risico.

Maatslippers Hier vindt u informatie over onze podotherapeutische maatslippers. Hoewel dit ook goed past onder "Waarmee behandelen wij?" wilden we op deze wijze aandacht vestigen op deze unieke therapie.

Identificatieplicht in de gezondheidszorg

Wanneer u naar een zorgverlener gaat voor (para)medische zorg moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan de zorgverlener. Deze legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen, dus ook voor minderjarigen jonger dan 14 jaar.

Een geldig identiteitsbewijs is:
een geldig Nederlands paspoort
een Nederlandse identiteitskaart
een Nederlands rijbewijs
een vreemdelingendocument

De identificatieplicht in de zorg geldt ook voor kinderen. Ouders moeten voor hun kinderen een geldig legitimatiebewijs hebben als ze naar een zorgverlener gaan. Anders dan de algemene identificatieplicht is er in de zorg geen leeftijdsgrens. De identificatieplicht geldt vanaf de geboorte.

Uw podotherapeut registreert uw identiteitsbewijs. De podotherapeut controleert met uw identiteitsbewijs of u degene bent die bij het Burgerservicenummer (BSN) hoort en legt de soort en het nummer van uw identiteitsbewijs vast in zijn administratie. Neem dus altijd uw identiteitsbewijs mee. Bij voorbaat dank!