CONTACT

We komen graag met je in contact!

Contact
MAAK EEN AFSPRAAK

Om wachttijden te voorkomen kan je bij ons terecht voor onderzoek en behandeling op afspraak. Voor vragen en het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Zie onze contactgegevens voor onze telefoonnummers. Ook kan je hier onze e-mailadressen vinden, zodat je ook via email een afspraak kan maken. Schrijf in je e-mail op welke locatie je een afspraak wilt maken. Dit is geen beveiligde mail dus deel geen persoonlijke zaken. Wij zullen je dan zo snel mogelijk terug mailen met aanvullende vragen of een afspraak voorstel.

THERAPIE BRENGEN OF OPHALEN

Wil je een reparatie, correctie komen brengen of ophalen of wil je je nieuwe therapie ophalen? Om te voorkomen dat je voor niets komt, kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen om af te spreken wat hiervoor een goede dag en tijd is.


VERWIJSBRIEF

Een verwijsbriefje of verwijzing is in de meeste gevallen niet noodzakelijk, we zijn direct toegankelijk. Heb je een behandelaar die ons extra info wil geven dan is dat welkom! Onze verwijsbrief kan je hier downloaden.  Voor bepaalde mensen met diabetes mellitus is een digitale verwijzing van de hoofdbehandelaar voor de diabetes mellitus nodig. Dit kan zijn: huisarts, internist of specialist ouderengeneeskunde. 
 

BEREIKBAARHEID

Onze werktijden en werkdagen verschillen per locatie. Zo hebben onze locatie Borne, Enschede-Emmastraat en Groenlo ook een avondspreekuur.

Bij onze locaties Almelo - Centrum, Almelo - Zuid, Borne, Eibergen, Enschede - Noord, Groenlo, Haaksbergen, Losser, Oldenzaal en Ootmarsum kan je gratis in de directe omgeving en voor het pand parkeren. Je kan bij onze locaties Almelo - Noord en Enschede - Zuid gratis parkeren aan de openbare weg. Bij de locatie Denekamp kan je gratis parkeren met een blauwe kaart. Bij onze locatie Enschede - Centrum zijn met name betaald parkeren plekken. Je kan gratis in onze voortuin parkeren of je haalt onze parkeerkaart op om gratis te parkeren op een betaalde parkeerplaats. We hebben ook plekken aan de overkant op de parkeerplaats tussen het voetbalveldje en de praktijk van Dr. Piket.

SOCIAL MEDIA

Kijk voor een blik in de behandelkamer en achter de schermen naar onze video op YouTube
Kijk ook eens op onze website voor sportpodotherapie: www.sportpodo.nu
Like onze Facebookpagina: www.podotherapieoostnederland.nl
Volg ons op Twitter: @PodotherapieON 
Vind ons op Instagram en Pinterest: podotherapieoostnederland

CONTACTGEGEVENS ALGEMEEN

Podotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177
7513 BC Enschede
Telefoon 08 50068400
oostnederland@podotherapie.org
www.podotherapie.org

 

Contact

Verzend onderstaand formulier.