Corona update!

Het kabinet heeft 31 maart laten weten dat de huidige maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zullen worden verlengd tot 28 april. Fysiek contact moet worden beperkt waardoor we de afspraken tot 28 april moeten verzetten naar een latere datum of ze worden omgezet naar een telefonisch consult of beeldbel afspraak met één van onze podotherapeuten.

Onze secretaresses Maureen, Edith, Petra, Lindsey en Marion blijven bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.30 uur bereikbaar via 08 50068400 en via oostnederland@podotherapie.org U kunt contact met ons opnemen met al uw voetvragen, voor het laten maken van nieuwe podotherapeutische zolen, het bestellen van zelfhulpartikelen, voor het maken van een afspraak via telefoon of beeldbellen of voor een fysieke afspraak na 28 april 2020.

Dreigt er een wond aan uw voet te ontstaan, heeft u een voetwond, heeft u een ingegroeide teennagel, voetproblemen bij diabetes, vaatlijden of reuma of andere noodzakelijke zorg, dan zullen wij wel behandelen. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Op deze manier voorkomen we complicaties en worden ziekenhuizen en huisartsen niet extra belast. Neem voor verder overleg en het maken van een afspraak voor noodzakelijke voetzorg contact met ons op.

Samenvattend:
- Afspraken worden opnieuw verzet
- Een telefonisch of videoconsult kan worden ingepland
- We blijven noodzakelijke zorg bieden
- We blijven telefonisch, via beeldbellen en per mail bereikbaar voor al uw vragen
We wensen u veel sterkte en gezondheid toe in de komende tijd en we staan graag voor u klaar!

Corona update!

#podotherapie #podotherapieoostnederland #zelfzorg #takecare  #weloveyourfeet #takecareofyourself #uwvoeteningoedehanden #takecareofeachother #beeldbellen #alleensamen #Rijksoverheid