WIE ZIJN WE?

Podotherapie Oost-Nederland!

Wie zijn we? 
OVER ONS

Podotherapie Oost-Nederland heeft 35 jaar ervaring in de voetengezondheidzorg! We hebben verschillende locaties in Oost-Nederland, waardoor we dichtbij zijn en verschillende samenwerkingen hebben om onze patiënten de beste zorg te bieden. We werken in een team van podotherapeuten, podotherapie-assistenten, technisch assistenten en secretarieel medewerkers ieder met hun eigen aandachtsgebied een expertise. Samen zorgen we voor efficiënte, zinnige en doelmatige zorg.

 
KWALITEITSREGISTER PARAMEDICI

Onze podotherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Op deze manier maken wij zichtbaar dat we aan kwaliteit voldoen en ons vak uitoefenen volgens de geldende kwaliteitseisen. Daarmee wordt ook duidelijk dat al onze podotherapeuten in het bezit zijn van het diploma podotherapeut, een paramedisch beroep geregeld in artikel 34 van de wet BIG. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kwaliteitsregisterparamedici.nl. De KP nummers van onze podotherapeuten vindt u hieronder.

AGB REGISTER

Het AGB register is hét identificerende register in de zorg waarin (zorg)informatie vermeld staat. Hieronder vindt u de AGB-codes van onze podotherapeuten.

Iris Boogerd - agb 26100305 - KP 59104224796
Sanne Eidhof - agb 26050480 - KP 59912722096
Ankie Hofacker - agb 26100277 - KP 49904473096
Lonneke Oosting - agb 26000545 - KP 79913112296
Elke Poppe - agb 26000475 - KP 29911807796
Marije Sanderink - agb 26100326 - KP 59104659596
Walijne Schoenmaker - agb 26000276 - KP 19900985496
Koen Verheijen - agb 26000678 - KP 59911797696

IDENTIFICATIEPLICHT IN DE GEZONDHEIDSZORG

Wanneer u naar een zorgverlener gaat voor (para)medische zorg moet u een geldig identiteitsbewijs laten zien aan de zorgverlener. Deze legitimatieplicht in de zorg geldt voor iedereen, dus ook voor minderjarigen jonger dan 14 jaar. 

Een geldig identiteitsbewijs is:

  • een Nederlands paspoort
  • een Nederlandse identiteitskaart
  • een Nederlands rijbewijs
  • een vreemdelingendocument

De identificatieplicht in de zorg geldt ook voor kinderen. Ouders moeten voor hun kinderen een geldig legitimatiebewijs hebben als ze naar een zorgverlener gaan. Anders dan de algemene identificatieplicht is er in de zorg geen leeftijdsgrens. De identificatieplicht geldt vanaf de geboorte. 

Uw podotherapeut registreert uw identiteitsbewijs. De podotherapeut controleert met uw identiteitsbewijs of u degene bent die bij het Burgerservicenummer (BSN) hoort en legt de soort en het nummer van uw identiteitsbewijs vast in zijn administratie. Neem dus altijd uw identiteitsbewijs mee. Bij voorbaat dank!

PRIVACY REGLEMENT VAN ONZE PRAKTIJK

De AVG is de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).  Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.
Lees verder

 
TIP - TOP - FLOP!?

Heeft u feedback voor ons? We luisteren graag naar u! Hebt u een tip, wilt u ons een compliment geven, weet u hoe het leuker kan of hebt u een opmerking aan ons? Wij horen dit graag! U kunt ons dit laten weten door te mailen via oostnederland@podotherapie.org, via het contactformulier op deze website of dit invullen op ons Tip -Top - Flop formulier die u kunt vinden in onze wachtkamers, bij ons secretariaat of bij één van onze medewerkers. Dit formulier kunt u (anoniem) deponeren in onze brievenbus. 

 
KLACHTENREGELING

Als praktijk doen wij er alles aan om te zorgen dat u tevreden bent over de zorg die wij leveren. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, waardoor u niet tevreden bij over een geleverde dienst, product, zorgverlening of bejegening, dan horen wij dit graag. Wij zullen onze uiterste best doen om uw klacht op te lossen. Lees verder

KVK
Podotherapie Oost-Nederland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder handelsnaam Podotherapie Oost-Nederland bv te Enschede onder KvK nummer 06080875.