CONTACT

 

 Contact

AFSPRAAK MAKEN
Om wachttijden te voorkomen kunt u bij ons terecht voor onderzoek en behandeling op afspraak. Voor vragen en het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Zie onze contactgegevens voor onze telefoonnummers. Ook kunt u hier onze e-mailadressen vinden, zodat u ook via email een afspraak kunt maken. Schrijf in uw e-mail uw naam en geboortedatum en op welke locatie u een afspraak wilt maken. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terug mailen met aanvullende vragen of een afspraak voorstel.

THERAPIE BRENGEN OF OPHALEN
Wilt u een reparatie, correctie komen brengen of ophalen of wilt u uw nieuwe therapie ophalen? Om te voorkomen dat u voor niets komt, kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen om af te spreken wat hiervoor een goede dag en tijd is. Normaliter kunt u op onze locatie in Enschede - Emmastraat terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Voor de overige locaties kunt u het best contact met ons opnemen.
 
BEREIKBAARHEID
Onze werktijden en werkdagen verschillen per locatie. Zo hebben onze locatie Borne, Enschede-Emmastraat en Groenlo ook een avondspreekuur.
Bij onze locaties Albergen, Almelo - Zuid, Beckum, Borne, Enschede - Noord, Groenlo, Haaksbergen, Oldenzaal en Ootmarsum kunt u gratis in de directe omgeving en voor het pand parkeren. U kunt bij onze locaties Almelo - Noord en Enschede - Zuid gratis parkeren aan de openbare weg. Bij de locaties Denekamp en Losser kunt u gratis parkeren met een blauwe kaart. Bij onze locatie Enschede - Centrum zijn met name betaald parkeren plekken. U kunt bij ons een bezoekersparkeerkaart ophalen of u parkeert in onze voortuin als u slecht ter been bent. We hebben ook plekken aan de overkant op de parkeerplaats tussen het voetbalveldje en de praktijk van Dr. Piket.
Onze locatie in Losser is gevestigd in een schoenwinkel en beschikt niet over toilet voor mindervaliden.  Onze locatie in Oldenzaal en Enschede zijn de dichtstbijzijnde locaties waar deze faciliteit wel aanwezig is.

SOCIAL MEDIA
Kijk voor een blik in de behandelkamer en achter de schermen naar onze video op YouTube
Kijk ook eens op onze website voor sportpodotherapie: www.sportpodo.nu
Like onze Facebookpagina: www.podotherapieoostnederland.nl
Volg ons op Twitter: @PodotherapieON 
Vind ons op Instagram en Pinterest: podotherapieoostnederland

CONTACTGEGEVENS ALGEMEEN
Podotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177
7513 BC Enschede
Telefoon 08 50068400
oostnederland@podotherapie.org

 

Contact

Verzend onderstaand formulier.