SPORTSCREENING FYSIO PODO EMMASTRAAT

Gratis combiscreening

 Gratis Fysio Podo sportscreening EmmastraatGratis Sportscreening Fysio Podo EmmastraatSPORT! BEWEEG!

Heb je voetpijn, achillespeesklachten of scheenbeenklachten tijdens het sporten? Ben je gevoelig voor blessures? Wil je je prestaties verbeteren? Nieuwsgierig waardoor klachten kunnen ontstaan of waar je klachten vandaan komen? Benieuwd hoe je klachten behandeld kunnen worden? 

Laat je screenen met behulp van onze specifieke expertise en geavanceerde apparatuur. We beoordelen je lichaamsfunctie en signaleren risicofactoren die blessures kunnen veroorzaken op ons combisportspreekuur met fysiotherapeut en podotherapeut. We geven je een persoonlijk advies op maat om blessures te voorkomen, klachten op te lossen en je prestaties te verhogen!

Maak een afspraak via 08 50068444 of mail@sportpodo.nu

We helpen je om klachten te voorkomen, klachten op te lossen of je functioneren te verbeteren vanuit verschillende invalshoeken met specifieke onderzoeksmethodes en met een individueel advies over mogelijke behandeling. 

PREVENTIE Specifieke sporten kennen specifieke belastingen. Niet elk lichaam is even geschikt om deze belastingen te weerstaan. We brengen je lichaamsfunctie in kaart en geven je een individueel advies om blessures te voorkomen. 

HERSTEL Wanneer er toch een blessure aanwezig is dan hebben we verschillende behandelmogelijkheden tot onze beschikking om samen de blessure aan te pakken. Hierbij blijven we ons richten op de mogelijkheden en niet op de beperkingen, zodat je zoveel mogelijk door kan gaan met sporten. 

VERBETEREN Heb je geen blessure, maar loop je tegen een beperking aan bij het neerzetten van je sportprestatie? Samen kunnen we kijken of we je doelen kunnen helpen realiseren. 

AANMELDEN VIA

Sportpodotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177
7513 BC Enschede
08 50068444
mail@sportpodo.nu
www.sportpodo.nu

Fysiotherapie Emmastraat

Emmastraat 248
7513 BJ Enschede
053 4300722
info@fysio-enschede.nl
www.fysio-enschede.nl

SCREENINGSLOCATIE
Sportpodotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177 Enschede