SPORTSCREENING FYSIO PODO EMMASTRAAT

Gratis combiscreening

 Gratis Fysio Podo sportscreening Emmastraat

Gratis Fysio Podo sportscreening Emmastraat

Gratis Fysio Podo sportscreening EmmastraatSPORT! BEWEEG!

Heb je voetpijn, achillespeesklachten of scheenbeenklachten tijdens het sporten? Ben je gevoelig voor blessures? Wil je je prestaties verbeteren? Nieuwsgierig waardoor klachten kunnen ontstaan of waar je klachten vandaan komen? Benieuwd hoe je klachten behandeld kunnen worden? 

Laat je screenen met behulp van onze specifieke expertise en geavanceerde apparatuur. We beoordelen je lichaamsfunctie en signaleren risicofactoren die blessures kunnen veroorzaken op ons combisportspreekuur met fysiotherapeut en podotherapeut. We geven je een persoonlijk advies op maat om blessures te voorkomen, klachten op te lossen en je prestaties te verhogen!

Maak een afspraak via sportpodo.nu of fysio-enschede.nl

We helpen je om klachten te voorkomen, klachten op te lossen of je functioneren te verbeteren vanuit verschillende invalshoeken met specifieke onderzoeksmethodes en met een individueel advies over mogelijke behandeling. 

PREVENTIE Specifieke sporten kennen specifieke belastingen. Niet elk lichaam is even geschikt om deze belastingen te weerstaan. We brengen je lichaamsfunctie in kaart en geven je een individueel advies om blessures te voorkomen. 

HERSTEL Wanneer er toch een blessure aanwezig is dan hebben we verschillende behandelmogelijkheden tot onze beschikking om samen de blessure aan te pakken. Hierbij blijven we ons richten op de mogelijkheden en niet op de beperkingen, zodat je zoveel mogelijk door kan gaan met sporten. 

VERBETEREN Heb je geen blessure, maar loop je tegen een beperking aan bij het neerzetten van je sportprestatie? Samen kunnen we kijken of we je doelen kunnen helpen realiseren.

SCREENERS
Ik ben Wies Karssenberg. Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Podotherapie Oost-Nederland als podotherapeut, podo-echografist en sportpodotherapeut. Als podotherapeut onderzoek en behandel ik alle voorkomende klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug.
Mijn affiniteit ligt bij het behandelen van sportgerelateerde klachten. Mijn doel is om samen op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing zodat je zo optimaal mogelijk kan staan, lopen, rennen en sporten. Ik geloof in deze basis voor een gezond, sportief en gelukkig leven!

Mijn naam is Ruben Heuven. Sinds 2017 vervul ik met veel plezier de rol als fysiotherapeut, MSc manueel therapeut en fysio-echografist binnen de praktijk ‘Fysiotherapie Emmastraat’. Daarnaast ben ik als docent werkzaam bij het ‘Nederlands Trainingscentrum voor Echografie’ welke fysiotherapeuten en andere (para)medici schoolt in echografische beeldvorming.
Mijn kennis en specialisme richten zich op orthopedische (bewegingsgerelateerde) klachten, zoals spier-, pees- en gewrichtsklachten, bij voorkeur in de actieve populatie. Deze gezondheidsproblemen hebben nooit één oorzaak, vandaar dat ik geloof in een krachtige samenwerking met andere disciplines zoals podotherapie.

AANMELDEN

via www.sportpodo.nu/spreekuur

Sportpodotherapie Oost-Nederland

Emmastraat 177
7513 BC Enschede
08 50068444
mail@sportpodo.nu
www.sportpodo.nu

Fysiotherapie Emmastraat

Emmastraat 248
7513 BJ Enschede
053 4300722
info@fysio-enschede.nl
www.fysio-enschede.nl

SCREENINGSLOCATIE
Sportpodotherapie Oost-Nederland
Emmastraat 177 Enschede