30 Jaar podotherapie in Haaksbergen!

30 Jaar geleden begon podotherapeut, fysiotherapeut en manueel therapeut Jan Laarhuis onze vestiging in Haaksbergen! Jan is ondertussen met pensioen en wij behandelen nog vaak patiënten die hem hebben gekend en worden er nog veel herinneringen opgehaald over de onderzoeken en behandelingen van Jan. Jan had zijn hele loopbaan veel innovatieve ideeën waar we nog steeds met plezier gebruik van maken!

Zijn zoon Rutger is werkzaam binnen onze praktijk als manager van onze werkplaats. Hij zorgt voor het frezen van onze podotherapeutische zolen, het handmatig afwerken van onze zolen en teenortheses en hij denkt, net als Jan, graag mee in creatieve oplossingen!

Vind je het leuk om herinneringen op te halen met Jan? Hij komt bij ons op de Vitaliteitsbeurs op zondag 6 maart tussen 10.00 en 12.00 uur waar je hem kan ontmoeten. De Vitaliteitsbeurs wordt gehouden naast onze praktijk in Sporthal De Bouwmeester in Haaksbergen.

We zien je graag aanstaande zondag, je bent welkom!

30 jaar podotherapie in Haaksbergen!

30 jaar podotherapie in Haaksbergen!

#podotherapie #podotherapieoostnederland #moeitelooslopen #uwvoeteningoedehanden #weloveyourfeet #movebetter #expertise #aandacht #podotherapeutischetherapieen #podotherapeutischezolen #teenorthese #voetklachten #doelmatig #zinnig #samenwerking #allevoeteningoedehanden #goedevoetzorg #vrijbewegen #oefenspeelbeweeg #nagelbeugel #moeitelooslopen #vitaliteitsbeurs #haaksbergen #30jaar #jubilieum #welkom #sportpodotherapie #sportpodotherapieoostnederland