Ga naar een goede schoenwinkel voor je sandalen!

Goede sandalen en slippers zijn belangrijk om prettig te kunnen lopen op warme dagen. Je hoeft het effect en het comfort van je podotherapeutische zolen niet te missen in de zomer en op vakantie. Deze kunnen ook in je sandalen of slippers worden gebruikt!

Er is een ruime keuze in mooie, hippe sandalen en slippers met een goede pasvorm waar je podotherapeutische zolen goed in kunnen. We hebben verschillende samenwerkingen met goede schoenwinkels die je hier goed in adviseren. Wij maken je podotherapeutische zolen precies passend in je sandalen in een passende kleur.

In juni en juli maken we je tweede paar podotherapeutische zolen in je sandalen of slippers met uitneembaar voetbed voor een gereduceerd tarief van 129,95 Neem contact met ons op voor meer informatie of bestel via 08 50068400 of via oostnederland@podotherapie.org

Je kunt verschillende sandalen en slippers met uitneembaar voetbed vinden bij: Gert de Olde Schoenen, Tiptoo schoenencentrum, Lossers Voetcomfort, Schoenmode Hermans, Mensink Schoenen en Sport, Leferink Schoenen, Orrsing schoenmode en Nijhuis Schoen Mode.

Ga naar een goede schoenwinkel voor je sandalen!Ga naar een goede schoenwinkel voor je sandalen!

#podotherapie #podotherapieoostnederland #sandalen #slippers #goedeschoenen #zomer #nakedfeet #weloveyournakedfeet #weloveyourfeet #uwvoeteningoedehanden #moeitelooslopen #propodo #podotherapeutischezolen #goodshoestakeyoutogoodplaces #moeitelooslopen #goedepasvorm #klittenband