Heeft je kindje tenen die over elkaar liggen?

Tenen hoeven niet allemaal recht te staan. Het wordt wel vervelend als je kindje er last van zou krijgen doordat tenen op elkaar drukken of doordat een teentje zo onder de andere gaat liggen dat hij in de verdrukking komt. Je kan de tenen masseren om ze soepel te houden en in de juiste stand te bewegen.

Merk je dat de tenen meer over elkaar gaan liggen, dat ze wat minder flexibel worden of dat de tenen pijn doen dan kan een teenorthese een oplossing zijn. Deze corrigeert de tenen of zorgt dat het scheef gaan niet erger wordt.

Wil je weten of wij iets voor jouw kindje kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis kindervoetencheck door kinderfysiotherapeut Ellis Koenjer van Fysiotherapie Fleminghof en onze kinderpodotherapeut Lonneke Oosting via 074 2663389 of via info@fysiofleminghof.nl Je vindt ons in het Gezondheidscentrum Fleminghof, Fleminghof 5 in Borne.

Heeft je kindje tenen die over elkaar liggen?

#podotherapie #podotherapieoostnederland #kinderpodotherapie #kinderpodotherapeut #kindervoeten #kindervoetencheck #onderzoek #behandeling #podotherapeutischezolen #moeitelooslopen #oefenspeelbeweeg #goedeschoenen #weloveyourfeet #movebetter #tenenlopen #vallen #buitenspelen #vrijbewegen #aandacht #pijnvrij #krommetenen #kinderfysiotherapie #fysiotherapie